Julehilsen

Gode ønsker til alle, med en spesiell hilsen til de som opplever juletiden som noe man må komme gjennom så godt det lar seg gjøre. Jeg har vært der, og jeg har aldri glemt årene da jeg prøvde å gjøre dette til en magisk tid for barna samtidig som jeg holdt på å drukne i minner i barndommens ensomme juler.

Nå er sorgen bare et minne, og jeg har barnebarn som gir meg en magisk jul.

Det aller første de gjør når de kommer til jul, er å pynte vinduskarmen i stua. I år synger se-på-månen-haren sammen med et englekor. For fem år siden var en elgeant muranoskål blitt en do som englene stadig måtte til mens de var på besøk hos nissene på nisseberget.

Om ikke det er magisk, så vet ikke jeg!

Reklamer

6 kommentarer om “Julehilsen

  1. Jeg feirer ikke jul, siden jeg er for dårlig til å reise til datter/familie. Har etterhvert fått trening i alenejul, men håper hvert år at jeg neste jul blir frisk nok til å ikke bare feire jul med familien, men også flytte til Trondheim.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s