NAV vedlegg 6: Ønske om innsyn

I dette brevet ber jeg om kopi av legerapporten som jeg skrev om  her:
http://ingridvaa.blogspot.no/2013/03/nav-hviskeleken.html

I ettertid skulle jeg ønske at jeg ikke hadde begynt med «En takk …», 
Jeg innså nokså fort etter å ha skrevet dette at mitt heftige følelsesutbrudd 
var utløst av atferden til fagfolkene, og at mottakerforholdene først ble «gode» 
da jeg valgte å ynkeliggjøre meg i stedet for å samhandle som likeverdig.

 

28.11.2012
 [navn og adresse]
[saksbehandler] [teamleder]
Nav [kommune]

En takk …

Takk for at dere gjorde det mulig for meg å formidle mine behov midt i et heftig følelsesutbrudd under det forrige møtet. I en slik situasjon betyr mottakerforholdene alt, og de var svært gode i det rommet den gangen. Det setter jeg stor pris på.

Og et ønske

På grunn av dårlige erfaringer i helsevesenet utløste det interne skrivet jeg ikke fikk lese sterke post-traumatiske reaksjoner.  Litt av forhistorien, om hva som skjedde på grunn av et annet brev som jeg ikke fikk vite innholdet i, finnes i denne lenken:
Da jeg kom hjem etter møtet med dere begynte jeg å undersøke dette med innsynsrett, og så vidt jeg kan forstå, har jeg faktisk rett til å se et internt skriv fra en ekstern lege:
Jeg limer inn den relevante informasjonen her:
Etter Trygderettens kjennelse av 23.01.80, se nedenfor, er det fast praksis for at brukerne får innsyn i uttalelser fra rådgivende lege. Dette gjelder også henvendelsen til rådgivende lege. Bakgrunnen er at parten skal sikres mulighet til å kontrollere NAV sin faktiske og rettslige fremstilling av saken til rådgivende lege og at rådgivende lege gir tilbakemelding på de spørsmål eller problemstillinger som fremgår.
Derfor ber jeg om å få tilsendt en kopi av dette interne skrivet. 
Vennlig hilsen

Ingrid Vaalund

Reklamer
Merket med

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s