Forvarsel …

Legger inn et bilde så dere skal ha noe fint å se på før en kjedelig meddelelse:
Nå kommer 4 scannede filer. Det er de vedleggene til min klage til NAV forvaltning som jeg ikke fikk somlet meg til å legge ut i mars.

Og i tilfelle du lurer: Nei, jeg har ikke fått svar. Jeg har heller ikke fått noen bekreftelse av at klagen er mottatt. Og jeg holder ikke pusten. Og jeg er svært glad for at klagesvaret ikke har økonomisk eller personlig betydning for meg. Det viktigste for meg har vært å stille spørsmålene.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s