Pyramidenes tåspissdans

Interessant overskrift, ikke sant? Den perfekte tittel (syns nå jeg), til et innlegg om konsekvensene av å være opptatt av å BARE være sterk, positiv, snill … alle pluss-greiene.

Hensikten var å lagre den, klar til bruk når innholdet i innlegget hadde funnet sin form. Jeg ber om unnskyldning for at jeg klikket på «publiser» i stedet for på «lagre», og når det først er gjort, kan jeg jo utdype litt:

Når vi prøver å BARE være sterke, positive, snille, blir vi som opp-ned pyramider – vi har dårlig balanse og velter lett over på en av sidene.

Og dette innlegget av Cuculus Canorus …

Vennskap, tillit, psykiatri

… minner om at mennesker som prøver å være BARE objektive og saklige, også danser  pyrmamidespissdansen – og kan falle tungt ned på SABOTASJE. Maktmisbruk.

Jeg har ikke tenkt helt gjennom dette ennå, men foreløpig ser pyramiden slik ut:

Jeg legger dette ut foreløpig, det kommer mer senere. 
Reklamer

6 kommentarer om “Pyramidenes tåspissdans

  1. Mange takk for kommentarer, Bibbi, Anonym og gamle ugle. Jeg ber om unnskyldning for at de ikke kom fram før nå; jeg hadde glemt at jeg gikk over til moderering fordi det har vært så mye spam i det siste. Det kommer avgjort mer om dette, og jeg vet ikke når. Jeg lever i ekstrem slomo for tiden – kjenner meg godt igjen i diktet ditt om selvdisiplin, GU.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s