Postkort fra danskebåten

Utenfor tid og sted og skullekunneburde
Der hadde jeg behov for å være
Og der er jeg.
Og det er godt.

La tankene  gå i fri.

Reklamer

2 kommentarer om “Postkort fra danskebåten

  1. Mange takk, Bibbi. Det er noe helt spesielt ved å være alene og anonym samtidig som det er mennesker rundt meg. Jeg kan gå på oppdagelsesreise i mitt eget hode, gå inn i gammel avmakt og isolasjon, og gå ut i fellesarealer og få øyekontakt og utveksle smil og nikk med medmennesker som jeg ikke kjenner.En helt upåklagelig situasjon<3

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s