Postkort fra komfortsonen, uke 28

Sommeren er en sosial og aktiv tid for oss, og introverte jeg er helt avhengig av litt egotid hver dag. Så hvis jeg ikke er aktiv på blogg, i kommentarfelt, (mine og andres) og på Twitter, er det fordi jeg har brukt opp ut-linjene mine.

Til dere som vet mye som skyggesidene i fortiden min, sender jeg noen bilder fra nåtidens solsider:


 En av ekornungene på terrassen. Vi var heldige og fikk med oss to sekker brød fra butikken, som nå ligger til tørk i gangen og stua … så «gammel kneip» er hovedaromaen i huset for tiden.

For noen år siden forenklet vi kjøkkenhageriet betraktelig ved å investere i sementblandebaljer. Lite luking, god oversikt. 
Og når rapidsalat fra butikken plantes ut, blir det nokså snart mer rapidsalat …   
Som kan skjæres hele sommeren og vokser opp igjen og igjen og igjen fra midten, som en lekse i livskraft. 

Barfotbarn i gamle epletrær hører sommeren  til …

Og det gjør også regndråper på marikåpe:

Jeg har forresten tatt en administrativ beslutning og kutter ut «gjørerapport». Det var min indre pådriver som fikk meg til å gjøre det (godt å ha noe å skylde på), sammen med en tanke om at jeg ville dokumentere hva som skjedde.
Det skal jeg … i den første rapporten.
Etter hvert.
Nå er det sommer.
Og mitt hovedmål er å nyte den.

GOD SOMMER! 

Reklamer

4 kommentarer om “Postkort fra komfortsonen, uke 28

  1. Den kjøkkenhagen likte jeg godt. Foreløpig plantes det i små krukker på balkong her, mens man sitter og drømmer om å ha et lite småbruk.Koslige sommerbilder fra deg Ingrid.Fortsatt god sommer til deg og dine.Klem.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s