Blogg: "Jeg er drittlei mennesker i evig nød!!!!"

Blogger Bibbi kom nylig med et relevant hjertesukk:

Jeg er drittlei mennesker i evig nød!!!!


Og det slo meg plutselig … kanskje yrkeshjelpere med offerrolle-fobi også er det?


Reklamer

2 kommentarer om “Blogg: "Jeg er drittlei mennesker i evig nød!!!!"

  1. Jeg tror, uansett yrke, så kan vi mennesker gå fullstendig tom.Når det skjer innen psykiatrien, som skal hjelpe mennesker til et bedre liv, så kan jo i verste fall, konsekvensene bli store for den som er mottager av hjelpen.Likevel fortsetter mange i samme jobben, dag ut og dag inn. Et tankekors, men ja, jeg tror de finnes, og jeg mener å ha møtt noen av de.

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s