Blogg: Erfaringsbloggen

Jeg kom over en blogg i dag da jeg guglet etter noe. Jeg husker ikke hva jeg lette etter, men jeg ble sittende og lese. Og la spesielt merke til artikkelen jeg har lenket til her:

Aldri bra nok. For alltid ensom?

Jeg siterer litt:

«Det er et liv hvor mange rundt en aldri klarer å glemme det som har vært, og hvor nye mennesker som kommer inn i livet, aldri vil bli klare til å vite alt. Det er et liv som i praksis betyr å bære på mange hemmeligheter – vel vitende om at samfunnets dom over levd liv aldri opphører. Det er en tung bør å bære for en som kun har tre ønsker: å bli inkludert, få være likeverdig og slippe å være ensom resten av livet.»

Og jeg lar det stå uten kommentar. Jeg har så mange tanker omkring dette, og finner ikke ord som gir mening.  Takk til Kristin som skrev det.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s