HAR DU EN PSYKISKHELSEKUNDEHISTORIE?

Jeg er i gang med å formidle mine erfaringer som helsevesenkunde* … er du? 
  
HER skriver erfaringskompetanse.no:  

«Vi samler inn erfaringer, og har i den forbindelse laget en veileder til de som ønsker å dele sine erfaringer med oss. En erfaring er den kunnskap eller viten man får gjennom egne opplevelser og det er erfaringer fra et bruker- og/eller pårørendeperspektiv fra psykisk helsefeltet vi ønsker oss. Disse erfaringene kan også kalles brukerhistorier, brukererfaringer eller brukerkunnskap, samt pårørendehistorier, pårørendeerfaringer eller pårørendekunnskap.» 


* En av mine erfaringer har vært endringen i selvbildet mitt da jeg sluttet å se meg selv som «pasient» eller «bruker» og begynte å vurdere de tjenestene jeg ble tilbudt som en autonom kunde:  «Hva blir tilbudt og hva ønsker man å oppnå med dette tilbudet?» «Ønsker jeg å ta imot det?»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s