Voice Dialogue-blogger

Redigert 11.11.11

for å minne om nytt kursNoen ganger kommer jeg over noe andre har skrevet som jeg har hatt planer om å skrive – og det er alltid en stor glede å konstatere at det er bedre enn noe jeg kunne ha fått til … for da trenger jeg ikke å skrive det.

Gerd Nilsson har en fin norsk Voice Dialogue-blogg som har kortet ned min liste med planlagte skriverier betraktelig, og hun skriver ut fra en helt annen erfaringstyngde enn jeg har. Jeg presenterer: 

Alle våre sider 

Gerd skal avholde et seminar 19. – 22. januar 2012:


Du er og kan mer enn du tror


Jeg har allerede vært på ett av seminarene hennes og har meldt meg på dette også. Jeg anbefaler henne på det varmeste – hun har vist en beundringsverdig evne til å åpne for innspill fra deltakerne underveis samtidig som hun ikke mistet tråden. 
    Etter hvert skal jeg skrive mer om hva jeg har opplevd i forbindelse med «bevisst-jeg prosessen» … som da leiemorderne som hjemsøkte drømmene mine i sommer ble forvandlet til gode hjelpere da de fikk slippe til og si hva som var viktig for dem. 

 

Bloggen til Gerd gir et innblikk i hva Voice Dialogue er, og her er en lenke til  Daily Voice Dialogue, en blogg på engelsk som jeg også likte svært godt. 

Jeg lenker til to av artiklene her:   

«Putting the light from enlightenment in its place»   

(Jeg har fått forfatterens tillatelse til å oversette «Putting the light …» til norsk. Det skal bli gjort en gang.)

og   «Learning from Captain Jack Sparrow»Så har vi «hovedsiden»:
 
VOICE DIALOGUE INTERNATIONALDet er to elementer ved VD som tiltaler meg sterkt: 

Grunnleggerne, Hal og Sidra Stone, er ikke dogmatiske. De har ikke noen «ren lære» som man blir oppfordret til å følge.

Og på et eller annet tidspunkt mellom nåtiden og mitt første møte med verktøyet deres på 80-tallet, har de gjort den samme oppdagelsen som jeg gjorde: hvor viktig det er å ha kontakt med sin egen sårbarhet.  

Mer om det her, i «THE BASIC ELEMENTS OF VOICE DIALOGUE, RELATIONSHIP, AND THE PSYCHOLOGY OF SELVES: Their Origins and Development» 


Og Gerd skriver om det samme i «I natt jeg drømte …»Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s